Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Preferencje do wszystkich klas w grze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i mam trzy pytania do ludzi zgromadzonych na forum.Chodzi o to że chciałbym wiedzieć jakie są preferencje do wszystkich klas w grze czyli między innymi:

1.Jaka rasa jest najlepsza do danej klasy (Racial abilities)

2.Gdzie najlepiej dodawać punkty umiejętności (Np.Strenght,Spirit)

3.I do jakiego drzewka najlepiej dodawać punkty talentów

Z góry bardzo dziękuję (Wkońcu trzeba będzie wypróbować wszystkie klasy aby znależc wkońcu tą jedyną którą się wbije 80 poziom :D).

Opublikowano

Witam wszystkich i mam trzy pytania do ludzi zgromadzonych na forum.Chodzi o to że chciałbym wiedzieć jakie są preferencje do wszystkich klas w grze czyli między innymi:

1.Jaka rasa jest najlepsza do danej klasy (Racial abilities)

2.Gdzie najlepiej dodawać punkty umiejętności (Np.Strenght,Spirit)

3.I do jakiego drzewka najlepiej dodawać punkty talentów

Z góry bardzo dziękuję (Wkońcu trzeba będzie wypróbować wszystkie klasy aby znależc wkońcu tą jedyną którą się wbije 80 poziom :D).

1. Każda rasa jest najlepsza do danej klasy... To nie metin, gdzie ten jest gorszy a ten lepszy. Jeżeli umiesz grać, to każdym ogarniesz, bez względu na klasę.

2. WTF? W WoW'ie nie można rozdawać "punktów umiejętnośći"

3. Ską mam wiedzieć? Nawet nie powiedziałeś jaką klasą grasz. Są setki buildów, a ty się pytasz w które "Drzewka" dodawać.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

1. Każda rasa jest najlepsza do danej klasy... To nie metin, gdzie ten jest gorszy a ten lepszy. Jeżeli umiesz grać, to każdym ogarniesz, bez względu na klasę.

2. WTF? W WoW'ie nie można rozdawać "punktów umiejętnośći"

3. Ską mam wiedzieć? Nawet nie powiedziałeś jaką klasą grasz. Są setki buildów, a ty się pytasz w które "Drzewka" dodawać.

Oj z pierwszym punkcikiem sie mylisz.... przy wyborze klasy myślisz jaka rasa stanowi dobry materiał dla niej pod PVP czy PVE albo pod jedno i drugie :) podam ci przykład robisz rogala pod PVP i czasem masz zamiar nim grac te PVE to to zrobisz dwarfa rogala czy humana dwarf który ma raciale o chuja rozbić i jest beznadziejnym materiałem nawet na PVE rogala czy jednak zrobisz humana który ma z raciali "insygnie" i dobre wykrywanie innych schowanych cipek :)

Rop@

1. Patrz co napisałem da Upa$%^&*(

2. TO samo co on nie możesz rozdawać takich punktów jak Stama,star czy agi te statystyki mogą zmienić tylko itemki.

3.Sprecyzuj czym grasz, co lubisz PVE/PVP i co chcesz robic: Healer/Tank/Dps.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Oj z pierwszym punkcikiem sie mylisz.... przy wyborze klasy myślisz jaka rasa stanowi dobry materiał dla niej pod PVP czy PVE albo pod jedno i drugie :) podam ci przykład robisz rogala pod PVP i czasem masz zamiar nim grac te PVE to to zrobisz dwarfa rogala czy humana dwarf który ma raciale o chuja rozbić i jest beznadziejnym materiałem nawet na PVE rogala czy jednak zrobisz humana który ma z raciali "insygnie" i dobre wykrywanie innych schowanych cipek :)

Rop@

1. Patrz co napisałem da Upa$%^&*(

2. TO samo co on nie możesz rozdawać takich punktów jak Stama,star czy agi te statystyki mogą zmienić tylko itemki.

3.Sprecyzuj czym grasz, co lubisz PVE/PVP i co chcesz robic: Healer/Tank/Dps.

Właśniem i chodzilo o "itemy" bo one dostarczają punktów do danej statystyki.Szczeże wolałbym grać tankiem.